Sponsori 2013

Colliers_Logo_RGB_Rule_FlatLogo_Ensight

marslogo_cmc_300dpi_rgb

logo_controller-institut_ro_300dpi_rgb

 

 

este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de consultanta in management din Romania, raportat la cifra de afaceri si numarul de consultanti. De la infiintarea sa in anul 2000, Ensight a evoluat continuu, dezvoltand un portofoliu complex de servicii de consultanta pentru urmatoarele arii de activitate: strategie, operatiuni, financiar, resurse umane si tehnologie, oferind astfel solutii integrate de consultanta si raspunzand nevoilor din ce in ce mai complexe ale companiilor.

Din anul 2010, Ensight Management Consulting este membru al uneia dintre cele mai puternice retele de consultanta in management din Europa: Eurogroup Consulting, care are in prezent o echipa de 1.200 de consultanti si opereaza in 20 de tari.

Solutiile noastre sunt bazate pe experinta internationala completata de cunoasterea aprofundata a mediului de afaceri local. Ne dedicam imbunatatirii performantei afacerilor realizata prin urmarea celor mai inalte standarde de calitate si profesionalism.

Strategie: oferim suport clientilor nostri pentru a gasi noi surse de crestere profitabila, pentru a-si repozitiona afacerea si pentru a-si intari avantajele competitive : Definirea viziunii companiei; Pozitionarea afacerii;  Design-ul transformarii; Cresterea valorii companiei; Fuziuni si Achizitii; Restructurare.

 Operatiuni: avem capacitatea, experienta si expertiza necesara pentru a analiza complet lantul de valoare al companiei: Marketing & Vanzari; Optimizarea lantului de aprovizionare; Transformarea proceselor de afaceri; Reducerea costurilor.

Financiar: Ensight Finance ofera suport pentru performanta financiar-economica:   Imbunatatirea fluxurilor financiare si de control; Evaluare financiara; Consultanta in domeniul taxelor; Servicii de contabilitate.

Resurse umane: realizam setarea mecanismelor care sa le permita angajatilor sa atinga nivelul de performanta dorit si sa obtina rezultate: Transformarea resurselor umane; Managementul performantei; Managementul schimbarii; Dezvoltarea competentelor.

Tehnologie: oferta noastra de servicii de Tehnologie sustin departamentele IT pe parcursul  transformarilor si adreseaza cuprinzator si detaliat toate ariile de competenta IT: Definirea strategiei IT; Managementul proiectelor IT; Selectia sistemelor; Audit IT;  Optimizarea proceselor IT.

 

Websitehttp://www.ensight.ro

Facebook: https://www.facebook.com/ensight.management.consulting

 

este compania austriacă de top în consultanţa de management în Europa Centrală şi de Est. Noi ne definim ca fiind partenerii clienţilor noştri pe drumul către creşterea    sustenabilă  a performanţelor lor.

Consultanţă pentru strategie, organizare şi controlling

Contrast se distinge prin anii de experienţă şi competenţele extinse în consultanţa pentru management strategic, organizare şi controlling, în diverse sectoare. Aceasta face din Contrast prima opţiune pentru organizaţiile şi companiile de top din Austria, precum şi pentru cele din Europa Centrală şi de Est.

 Abordare orientată spre implementare

Scopul activităţilor noastre de consultanţă este de a genera, împreună cu clienţii noştri, soluţiile practice cele mai potrivite nevoilor acestora. Abordarea Contrast orientată spre implementare este caracterizată prin combinarea consilierii de specialitate cu managementul schimbării într-o manieră adaptată fiecărui caz în parte. Dacă este necesar, putem asigura în echipa noastră de consultanţă  proprii manageri intermari in-house.

Cooperarea cu Controller-Institut şi Universitatea de Ştiinţe Economice şi Administrarea Afacerilor din Viena (WU Wien)

În strânsă colaborare cu Controller-Institut oferim training-uri in-house adaptate nevoilor clienţilor noştri. Acestea susţin implementarea soluţiilor şi conceptelor rezultate din proiectele noastre de consultanţă. Cooperarea cu Universitatea de Ştiinţe Economice şi Administrarea Afacerilor din Viena – WU Wien, ne permite să impulsionăm constant activităţile de consultanţă pe care le desfăşurăm.

 

 

 


 

 

 

Website: http://www.mars.co